Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r62244blue/blu3vision.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Sisteme de Control Acces & Pontaj – Blu3Vision

Sisteme de Control Acces & Pontaj


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/r62244blue/blu3vision.ro/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Sisteme de Control Acces si Pontaj

Nelipsite din spatiile rezidentiale sau in companii , sistemele de control acces reprezeinta un sistem de securitate simplu ,extrem de eficient si capabil sa ofere un control strict in ceea ce priveste accesul in obiective.

Fiabilitatea si calitatea sistemelor instalate ofera clientilor nostrii confortul si siguranta de care au nevoie pentru orice obiectiv.

CERE OFERTA

SISTEME CONTROL ACCES

Avem o experienta vasta in domeniul sistemelor de acces cu peste 300 de locatii instalate.

Echipamentele pe care le folosim sunt profesionale ,capabile sa va ofere calitate, scalabilitate si siguranta .

Controlul accesului este important în aceaşi măsură atât profitului cât şi siguranţei dumneavoastră.

Branduri Folosite : Hikvision,Electra,Seburry, Genway,Soyal,etc.

 

SISTEME DE PONTAJ

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra ,sistemele de pontaj va ofera cea mai performanta solutie de control si monitorizare al angajatilor.

Indiferent de complexitatea necesara sistemului de pontaj suntem pregatiti sa instalam si sa configuram sistemul  pentru a veni intampinarea nevoilor companiei dumneavoastra.

Mai mult de 1000 de persoane ne-au ales! Te asteptam si pe tine!